Jobport loopbaan

Creëer meer verbinding en verhoog de betrokkenheid van mensen door het hun zelfinzicht en loopbaanperspectief te vergroten.

Jobport loopbaan

Creëer meer verbinding en verhoog de betrokkenheid van mensen door het hun zelfinzicht en loopbaanperspectief te vergroten.

Waarom Jobport loopbaan?

"Goed zicht op onder andere persoonlijkheid, kwaliteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, vergroot iemands geloof in zichzelf en daarmee ook zijn of haar duurzame inzetbaarheid. Dit geldt nog nadrukkelijker voor praktisch opgeleiden, blijkt uit onderzoek van Saxion. Met Jobport loopbaan geef je mensen de regie om zelf te werken aan inzetbaarheid."

Ronald Donkers
Ronald Donkers

Chief business development

Wat biedt Jobport loopbaan?

Zelfinzicht en actuele arbeidsmarktinformatie

Met Jobport loopbaan kan je tools inzetten die goed zelfinzicht bevorderen. Denk aan testen voor het meten van competenties, drijfveren, interesses, werkstijlen en kernkwaliteiten. Maar ook oriëntatie op beroepen, functies en scholingsmogelijkheden. Daarnaast besteden we aandacht aan veerkracht en stress. Al die inzichten dragen bij aan het goede gesprek. Onze tools zijn gevalideerd en koppelen we aan actuele arbeidsmarktinformatie.

Loopbaanprofiel / Skills Paspoort

Loopbaanscan

Arbeidsmarktinformatie

Meting Veerkracht en Stress

Duurzame Inzetbaarheid Scan

Assessments drijfveren en interesses

Psychometrische games

Meer weten over de functionaliteiten van het Jobport platform?

Wat is het resultaat van de inzet van Jobport loopbaan?

20%

minder verloop

1%

verlaging verzuim

Hogere

klanttevredenheid

"Met Jobport loopbaan geef je mensen de regie om zelf te werken aan inzetbaarheid. Jobport wordt al ingezet door de HR Business Partner, HR Directeur, Manager Loopbaancentrum, Loopbaanadviseur en Adviseur Duurzame Inzetbaarheid"

Jobport loopbaan nieuws & actualiteiten

Hoe start ik met Jobport?

Snel starten, structuren en schalen

Jobport werkt niet voor klanten, maar met klanten. Samen met jou zijn wij één team met één doel: bestaande trajecten en dienstverlening innoveren en resultaat behalen. Die samenwerking is een belangrijke succesfactor in onze dienstverlening. Bekijk onze implementatie werkwijze, of start meteen.

Wil je weten hoe Jobport bijdraagt aan het realiseren van de doelen en ambities van jouw organisatie? Wij hebben professionals op elk gebied.

Werkgevers
Organisaties met 1000+ medewerkers.

Dienstverleners
Arbodiensten, re-integratiebedrijven en loopbaanbureaus.

Sociaal domein
Gemeenten, Werkgeversservicepunten (WSP), Leerwerkloketten en Werkbedrijven.

Onderwijs
Regionale Opleidingscentra (ROC’s) en PRO/VSO scholen.

Belanghebbenden
Verzekeraars, volmachten en brancheverenigingen.