Wij zijn IT'ers en arbeidsmarktdeskundigen

Wij houden van Tech & innovatie vertaald in bruikbare software

Wij geloven in "Passend werk voor iedereen"

Wij zijn IT'ers en arbeidsmarktdeskundigen

Wij houden van Tech & innovatie vertaald in bruikbare software

Wij geloven in "Passend werk voor iedereen"

HET JOBPORT VERHAAL

De broers en hun missie

Jobport is opgericht in 2009 door de broers Gyuri en Tolja van de Bilt. Hun doel: digitale oplossingen creëren voor praktische problemen in de loopbaan- en re-integratiewereld.

Niet alleen als broers, maar ook als zakenpartners blijken Gyuri en Tolja elkaar moeiteloos aan te vullen. Gyuri is het technische brein, Tolja de strategische verwezenlijker van dromen en ingevingen die hij bijna dagelijks heeft op het gebied van arbeidsbemiddeling. Na ruim 10 jaar is Jobport uitgegroeid tot een belangrijke speler in de branche die aan de weg timmert en blijft timmeren. Inmiddels hebben de broers zich omringd met even gedreven vakidioten. Hun gezamelijke doel: passend werk voor iedereen!

Deze foto is genomen tijdens een modderig personeelsuitje.

Jouw digitale partner in werk

"Sinds de oprichting van Jobport is onze visie niet veranderd. Ons doel is nog altijd het helpen en ondersteunen. Mensen matchen met passend werk. Werk moet leuk blijven!"

Krijn Nagtzaam
Krijn Nagtzaam

Chief executive officer bij Jobport

Ontmoet de Jobport familie

Elke dag werken deze vakidioten om jouw werk leuker en makkelijk te maken.

Tolja van de Bilt

Chief growth officer

Tolja ademt en droomt over arbeidsbemiddeling. Zonder moeite komt hij wekelijks met de beste nieuwe ideeën. Deze heeft hij opgedaan ‘in the field’ en deelt hij graag met zijn collega’s.

Gyuri van de Bilt

Chief innovation officer

Gyuri is het technische brein van Jobport. Als een kritische meester zet hij de sprankelende ideeën van zijn jongere broer om in software en betrouwbare producten. Door zijn natuurlijke rust heeft hij bovendien een zen-effect op alle collega's.

Krijn Nagtzaam

Chief executive officer

Krijn kan als geen ander zijn collega's bij Jobport in hun kracht zetten. Hij is de verbinder en coach van ons team. Daarnaast heeft Krijn met zijn ver boven gemiddelde interesse in mensen de gave om alles positief te bekijken.

Ton Koole

Directeur Verzuim & Re-integratie

Ton heeft als loopbaanadviseur, ervaringsdeskundige en wet- en domeingoeroe diepe kennis van de loopbaan- en re-integratie-wereld. Die bagage neemt hij mee naar ieder gesprek. Zijn insteek: hoe kan ik via Jobport en met mijn kennis klanten het beste helpen?

Jeremy van den Berg

Business Development Manager Sociaal Domein

Jeremy wilde ooit sportleraar worden maar rolde door een blessure het Sociaal Domein in. Gelukkig, want met zijn ervaring, kennis en enthousiasme is hij onmisbaar voor (de digitalisering van) dit domein. Jeremy sport overigens nog steeds graag, mocht je het willen weten.

Ronald Donkers

Chief business development

Detachering, Outplacement, HR Consulting, Verzuim, Re-integratie Spoor 2: het staat allemaal op Ronalds cv. Bij Jobport krijgen eigenrisicodragers al zijn aandacht. Deze van huis uit elektro-technicus weet daarnaast stiekem veel over muziek en wielrennen.

Irma Vonk

Projectleider Systeemvernieuwing Werk en Inkomen

Irma verzorgt de implementatie van Jobport bij Amsterdam. Met haar ruime ervaring bij gemeenten en neus voor avontuur kan ze dat als geen ander. Ook vakanties en vrije tijd pakt Irma graag avontuurlijk aan.

Alfred Wagenaar

Productowner

Alfred is onze mastermind. Er zijn vrijwel geen vragen waarop hij geen antwoord heeft. Alfred analyseert en maakt onze processen vakkundig. Door zijn grondige kennis van arbeids- en organisatiepsychologie heeft hij ook nog eens oog voor de mens.

Jill Hendrikx

Customer success manager

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.

Pommelien Goes

Office manager

Pommelien zorgt ervoor dat o.a. de administratie en leuke personele zaken op rolletjes verlopen bij Jobport. Daarnaast beantwoordt ze alle vragen van klanten en geeft ze, als dat nodig is, dankzij haar voelsprieten de juiste vraag en info door aan de juiste persoon.

Esther de Putter

Content specialist

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.

Paul van der Linden

Functional & UI designer

Paul is de creatieve alleskunner van Jobport. Al onze designs komen uit zijn handen, van logo tot website. Zijn grote doel: gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden wat hij maakt vooral ook mooi.

Tijn Schuurmans

Lead developer

Tijn bewaakt met zijn analytische brein de kwaliteit van de Jobport software. Clean code is zijn missie. Oftewel: weinig regels, veel functionaliteiten. Naast software analyseert Tijn ook tal van andere zaken op en buiten de werkvloer.

Evine Beursken

Software developer

Evine is de teamplayer van de developers. Trouw en toegewijd neemt zij alle projectmatige software klussen op zich. Met haar pro-actieve houding is ze de spreekbuis van het developers team.

Mark Havekes

Software developer

Mark is een man van fundamenten. Hij zorgt ervoor dat de basis van de software staat als een huis. Dat doet hij uiterst zwijgzaam, maar inmiddels zijn we erachter dat Mark erg welbespraakt is als het om humor gaat.

Ruud van Gestel

Privacy officer / software developer

Ruud is multi-inzetbaar en daar maakt Jobport flink gebruik van. Geen privacy-wet is onbekend voor deze van huis uit jurist. Daarnaast kan hij ook nog eens goed developen. Goud waard!

Davy Cardinaal

Software developer

Davy gaat volledig voor mooie, goed geteste code. Ook in grote development-projecten houdt hij zo het hoofd koel. Naast developer is Davy ook darter. En niet zomaar. Zo heeft hij zich o.a. naar een triple kampioenschap gedart in Schotland.

Mathieu Slegten

Software developer

Mathieu is de filosoof van het developersteam. Onze code kan hij oneindig analyseren, becommentariëren en ontwikkelen. Ook voor films en muziek heeft Mathieu een levendige interesse. Mathieu zetelt in Brussel maar reist graag naar Eindhoven.

partners

we werken

graag samen!

“Duurzaam inzetbare medewerkers. Welke werkgever wil dit niet? Wij helpen medewerkers te onderzoeken welk werk bij hun wensen en omstandigheden past, tijdens alle fasen van hun loopbaan.”

Tolja van de Bilt
Tolja van de BiltChief visionary officer, Jobport

AGENDA & EVENTS

20

JUN

Functie Analyse specialisatie training

Verdiepende training

Eindhoven

22

JUN

Basistraining Jobport

Training

Digitaal

27

JUN

Functie Analyse specialisatie training

Verdiepende training

Eindhoven

5

SEP

Functie Analyse specialisatie training

Verdiepende training

Eindhoven

26

SEP

Functie Analyse specialisatie training

Verdiepende training

Eindhoven

3

OKT

Basistraining Jobport

Training

Digitaal

7

DEC

Basistraining Jobport

Training

Digitaal

NIEUWS & UPDATES

Flinke versnelling én besparing bij re-integratie door vroeg inzicht werkmogelijkheden 

Flinke versnelling én besparing bij re-integratie door vroeg inzicht werkmogelijkheden 

Wie een langdurig zieke medewerker heeft, wil als week 44 nadert snel inzicht in welke taken hij of zij nog kan. Een arbeidsdeskundig onderzoek plus rapportage kost door gebrek aan arbeidsdeskundigen veel tijd én geld. Wie een deel van dit proces digitaliseert en de voordelen van AI gebruikt, kan echter een enorme tijdswinst boeken. Onze nieuwe tool Functie Analyse is het voorbeeld van zo’n middel.

Jobport is nog makkelijker en overzichtelijker

Jobport is nog makkelijker en overzichtelijker

Jobport is vernieuwd. Het is nu overzichtelijker, je vindt er uitgebreidere informatie en er zijn betere zoek- en filtermogelijkheden. Coaches kunnen nu nog beter begeleiden, kandidaten vinden nu nog beter een match.

Moeten we niet af van de term zelfregie?

Moeten we niet af van de term zelfregie?

Is ‘initiatief’ of ‘actie’ niet een betere term dan zelfregie? Die woorden hebben een positievere lading. Lees de blog van onze collega Jeremy van de Berg en waarom hij denkt dat deze termen het beeld dat wij hebben van een cliënt verbetert. En dan heeft ie meteen de regie.

Wij zijn digitale vernieuwers

Met slimme oplossingen voor professionals in de HR, verzuim, re-integratie, onderwijs en sociaal domein.