Jobport 30 jaar ervaring rijker door komst Ronald Donkers

8 Sep, 2022

Jobport heeft in 1 klap ruim 30 jaar outplacement, re-integratie en HR-ervaring binnengehaald. Sinds september is Ronald Donkers namelijk onderdeel van ons team

Een van de eerste klanten van Jobport

Ruim 30 jaar ervaring in het domein betekent dat Ronald veel fases van dichtbij heeft meegemaakt. “Ik heb de bemiddeling van arbeidsgehandicapten zoals ze dat toen noemden door het GAK nog meegemaakt. Dat ging over naar betaalde dienstverlening.” Destijds was hij manager Betaalde Dienstverlening en begeleidde de overgang in Noordoost Brabant. Ook het ontstaan van Jobport, vele jaren later, kan hij zich nog heel goed herinneren. “Ik was denk ik een van de eerste klanten van Jobport. Ik vond het meteen een geweldige tool die mensen en professionals heel erg helpt.”

Contact met de mens

Dat Ronald er als de kippen bij was om iets nieuws als Jobport uit te proberen, is eigenlijk niet zo vreemd. Hij houdt van nieuwe dingen met als voorwaarde dat het de mensen helpt en zet zelf ook graag iets neer. Zolang hij maar in contact blijft met degenen om wie het gaat: de mensen. “Zodra je merkt dat je daar minder mee bezig bent maar meer met managen en regels is het tijd om iets te zoeken waarmee je er weer dichtbij staat. Vaak betekent iets opzetten, dichtbij de mensen  staan.” 

Jobport als familiebedrijf

De mens is dus de grote rode draad voor Ronald. Het verklaart ook zijn overstap naar Jobport. “Ik ken Jobport al een poos en heb al jaren contact met Gyuri en Tolja. Ik vind het echt een familiebedrijf. Niet alleen omdat het broers zijn maar ook door de sfeer. Ik heb er echt heel veel zin in.”  Of hij ook hier iets nieuws neer gaat zetten? “Ik denk het wel, maar daar ga ik nu niks over zeggen”, lacht hij. “Het is in ieder geval een goede plek om dat te doen.”

Jobport wordt groter, maar wil heel graag dat familiebedrijf blijven waar iedereen aan een groot doel werkt. Een groeiend familiebedrijf. Met Ronald hebben we weer een stap in die richting gezet. We horen ongetwijfeld meer van hem.

8 Sep, 2022

Jobport 30 jaar ervaring rijker door komst Ronald Donkers

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.