Gratis Loopbaanscan voor deelnemers Week van de Loopbaan

22 Aug, 2022

Jobport sponsort de Week van de Loopbaan van Noloc. Tijdens deze week bieden Noloc leden gratis advies aan werkzoekenden. Speciaal in deze week bieden wij daarom ook iets aan: een gratis Jobport Loopbaanscan. Hiermee krijgt iemand o.a. inzicht in zijn eigenschappen, interesses en in welk werk daarbij past. Op basis hiervan krijg je vervolgens een uitgebreid beroepsadvies. Ben je deelnemer en wil je gebruikmaken van deze actie? Vul dan ons contactformulier in en zet bij opmerkingen ‘gratis Loopbaanscan Noloc’ +  je Noloc nummer. Alvast veel succes!

22 Aug, 2022

Gratis Loopbaanscan voor deelnemers Week van de Loopbaan

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.