Nieuw: samen met je kandidaat een test invullen

4 Nov, 2020

In Jobport kan je testen klaarzetten die je kandidaat meteen kan maken. Heeft hij of zij moeite met invullen? Dan kan je vanaf nu dit samen doen met je kandidaat. Hiervoor hebben we in Jobport een speciale functie gemaakt.

Testen maken

Testen klaar zetten voor je kandidaat kan al enige tijd in Jobport. Voor kandidaten die moeite hebben met invullen, hebben we nu een oplossing. Jij kan online je kandidaat helpen. Hiervoor moet je het dossier van je kandidaat openen, bij het kopje ‘Testen’ rechts op de drie puntjes klikken en kiezen voor ‘Maak test met kandidaat’. Je vindt een beschrijving onder het kopje Een test samen invullen met jouw kandidaat in onze handleiding ‘Testen maken’ op help.jobport.nl. Je moet hiervoor naar beneden scrollen. In de handleiding lees je ook hoe het ook alweer werkt met testen klaar zetten en maken. 

Test af?

Als jullie de test samen hebben ingevuld, krijg jij een e-mail. Je kunt het rapport dan downloaden in het kandidaten dossier en bespreken met je kandidaat.

Handleiding voor testen in Jobport

4 Nov, 2020

Nieuw: samen met je kandidaat een test invullen

Geschreven door Jill Hendrikx

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.