Beroep nu opslaan als favoriet

Paul van der Linden

9 Nov, 2020

Met de beroepen verkenner kan je kandidaat, of jij als coach, zien wat beroepen precies inhouden. Nieuw is dat je kandidaat nu ook beroepen kan opslaan als favoriet. Jij als coach ziet dat dan terug in zijn of haar profiel.

Waar staan favoriete beroepen?

De beroepen verkenner is een uitkomst voor kandidaten die zich (opnieuw) oriënteren op de arbeidsmarkt. In deze database zien ze o.a. wat een beroep inhoudt, kunnen ze in veel gevallen een video bekijken over het beroep en lezen wat de arbeidsomstandigheden zijn. Ook kunnen ze vacatures zien.

Om ervoor te zorgen dat je kandidaat de beroepen die hij of zij interessant vindt, kan bewaren hebben we nu een nieuwe optie. Hij of zij kan een beroep opslaan als favoriet. Het beroep kunnen jij en je kandidaat dan terugvinden in het tabblad ‘Favorieten’.

De handleiding voor de beroepen verkenner vind je op help.jobport.nl. Hier vind je hoe je ook alweer filtert op beroepen, welke informatie je krijgt over een beroep, hoe je ziet of er in de toekomst genoeg vraag is naar het beroep etc.

9 Nov, 2020

Beroep nu opslaan als favoriet

Geschreven door Paul van der Linden

Paul is de creatieve alleskunner van Jobport. Al onze designs komen uit zijn handen, van logo tot website. Zijn grote doel: gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden wat hij maakt vooral ook mooi.