Training All in one rapportage

29 Mar, 2022

Om het UWV te laten zien dat je een adequaat spoor 2 hebt gevolgd, is het o.a. belangrijk dat je goed vastlegt welke acties je onderneemt en de zoekprofielen onderbouwt. Omdat op 11 procent van de spoor 2 rapportages toch een sanctie volgt (cijfers 2015-2017) heeft Jobport een All in one rapportage ontwikkeld.

In het All in one rapport staan alle verplichte onderdelen van een spoor 2 rapportage bij elkaar. Hiervoor hebben we o.a. gekeken naar welke sancties de afgelopen jaren zijn opgelegd en naar de Werkwijzer. Gebruik je dit rapport goed, dan kan je sancties voorkomen. Verder bespaart de All in one rapportage je een hoop tijd.

Om je de rapportage goed en efficiënt te leren gebruiken, geven we donderdag 21 april een training. Hierin leer je o.a. hoe je binnen 2 uur een goed rapport maakt. Bij de training krijg je de All in one rapportage. Je kan die dan toepassen als hulpmiddel voor jouw trajecten.

Inschrijfmogelijkheid en meer informatie vind je elders op onze website. Inschrijven kan tot 14 april.

 

29 Mar, 2022

Training All in one rapportage

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.