Onze handleiding is vernieuwd

17 Nov, 2021

Update 24 november 2023: Nieuwe kandidaten helppagina

Om de kandidaat nog beter te helpen is er vanaf 24 november 2023 een volledig help center beschikbaar op help-kandidaat.jobport.nl.

De Jobport handleiding voor kandidaten is uitgebreid en vernieuwd. Alle informatie staat nu in een nieuw jasje bij elkaar op 1 pagina, ingedeeld per categorie. De handleiding is nog steeds te vinden via ‘Help’ in Jobport. 

De oude handleiding bestond uit video’s en een pdf. Alle informatie uit die handleiding hebben we nu bij elkaar gezet op 1 pagina, aangevuld met nieuwe vragen en antwoorden. Ook de look & feel hebben we gewijzigd zodat het overzichtelijker is voor jou en je kandidaat. De komende tijd vullen we de pagina zo nodig aan met nieuwe vragen en antwoorden zodat de handleiding goed up-to-date blijft.

Vragen per categorie

De vragen en antwoorden zijn ingedeeld in categorieën. Alle vragen en antwoorden over bijvoorbeeld testen, beroepen, vacatures en accountbeheer staan bij elkaar. Voor kandidaten voor wie Jobport bijvoorbeeld nieuw is, hebben we de categorie ‘Starten met Jobport’. In een paar korte stappen krijgt je kandidaat dan uitleg over alle functionaliteiten van Jobport. Van account aanmaken tot oriënteren op passende beroepen en vacatures zoeken bij bedrijven waar ze willen werken.

Aparte handleiding coach en kandidaat

Coaches en kandidaten hebben allebei een aparte handleiding. Allebei klikken jullie op het item ‘Help’ in Jobport om bij je eigen handleiding te komen.

Mis je een vraag? Dan horen we dat graag. Scrol dan helemaal naar beneden op de handleiding-pagina. Onder de kop ‘Mis je een vraag’ kan je jouw vraag kwijt.

 

17 Nov, 2021

Onze handleiding is vernieuwd

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.