Partnership Jobport, Werkstap en PTC Groep zorgt voor totaaloplossing

1 Jun, 2021

Jobport biedt een totaaloplossing voor het begeleiden, ontwikkelen en bemiddelen van kandidaten naar passend werk in het sociaal domein

Heb jij kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt die je doelgericht ontwikkelt naar passend werk? Dan biedt Jobport je nu een oplossing. Sinds 1 juni werken wij namelijk samen met PTC Groep en Werkstap.

Werkstap ontwikkelt software waarmee kandidaten onder jouw begeleiding de kortste (ontwikkel)route naar werk doorlopen. Diagnose en ontwikkeling zijn in 1 proces geïntegreerd en deze kun je koppelen aan werk- en leeropdrachten bij werkgevers. PTC Groep zorgt voor implementatie van Werkstap en ondersteunt in het methodisch ontwikkelen en benaderen van werkgevers.

Door de samenwerking kunnen we jou nu een totaaloplossing geven. Met aan de ene kant onze eigen software waarmee je kandidaten inzicht krijgen in hun loopbaan, kansen op de arbeidsmarkt en op basis van skills gematcht worden naar passend werk. Aan de andere kant een oplossing waarmee je doelgericht kan ontwikkelen naar werk en een werkgeversbenadering methodisch kan vormgeven. Samen werken we aan de gedeelde ambitie om iedereen in het sociaal domein duurzaam te begeleiden naar passend werk.

Wil jij graag meer weten over deze totaaloplossing? Neem dan contact met mij op om de opties te bespreken. We denken graag met je mee over hoe jij het maximale haalt uit deze samenwerking. Je kunt me bereiken via tolja@jobport.nl of 06-42040232.

1 Jun, 2021

Partnership Jobport, Werkstap en PTC Groep zorgt voor totaaloplossing

Geschreven door Jill Hendrikx

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.