Zelf e-mail-teksten aanpassen in Jobport

Paul van der Linden

28 Jun, 2021

Je kan nu de standaard e-mails die Jobport automatisch stuurt naar je kandidaten zelf aanpassen. Ook kan je tekst toevoegen als je dat wilt. Het uiterlijk van de mail blijft wel hetzelfde. Hoe pas je de e-mail aan?

Jouw kandidaten krijgen via Jobport automatisch standaard e-mails. Bijvoorbeeld een uitnodigingsmail met de vraag zich te registreren voor Jobport of een bevestiging dat hij of zij een test heeft afgerond. Jij kan de tekst van die e-mails nu zelf aanpassen en ook iets toevoegen als je dat wilt. Zo kan je mails bijvoorbeeld persoonlijker maken, aanpassen aan jouw stijl en eventueel punten toevoegen die jij belangrijk vindt.

Waar kan je dat doen?

De tekst kan je aanpassen en uitbreiden via ‘E-mail instellingen’. Die vind je onder jouw icoon en ‘Instellingen’. Je ziet dan de standaard mails die verstuurd worden. Selecteer je er een dan kan je die aanpassen via een pen-icoon en het tabblad ‘Eigen tekst’ (zie afbeelding hieronder).

Handleding via ons help-artikel

Bij de tekst moet je HTML-codes gebruiken. Dat klinkt ingewikkeld, maar valt mee. In onze handleiding in Jobport neem ik je stap voor stap mee.

Heb je de tekst af, dan kan je kiezen om een Preview ervan te bekijken. Ben je tevreden, dan sla je je tekst op. Ook dit staat allemaal uitgelegd in de handleiding op Help. Vanaf dan wordt jouw tekst gebruikt in de mail.

Succes!

28 Jun, 2021

Zelf e-mail-teksten aanpassen in Jobport

Geschreven door Paul van der Linden

Paul is de creatieve alleskunner van Jobport. Al onze designs komen uit zijn handen, van logo tot website. Zijn grote doel: gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden wat hij maakt vooral ook mooi.