Nieuwe Jobport-collega Krijn Nagtzaam

23 Mar, 2017

Jobport heeft een nieuwe collega. Krijn Nagtzaam versterkt sinds kort ons team. Met Krijn haalt Jobport extra kennis binnen over onder andere ICT, gedragsverandering en onderwijs.

Hij belandde via ABN AMRO en ArboNed in 2012 bij Avans hogeschool als docent Business, IT & Management, is vader van Jibbe (5) en Fiene (3) en besteedt zijn vrije tijd met name aan reizen en ontwikkelingsprojecten in Indonesië. Voor 1 dag in de week gaat Krijn Nagtzaam nu ook bijdragen aan de missie van Jobport: mensen helpen bij het vinden van een baan.

Krijns aandachtsgebied ligt hoofdzakelijk op “de ideale mix van digitale prikkeling” zoals hij dat zelf noemt. “Die ideale mix is ‘when digital becomes human’. Dat is de titel van een boek van Van Belleghem”, vertelt hij. Samengevat komt het neer op de vraag: hoe kan je via technologie (de computer of telefoon bijvoorbeeld) mensen optimaal stimuleren tijdens hun zoektocht naar een baan? “Wat voor de een wel werkt, werkt voor de ander weer niet. Op basis van data die je verzamelt en alles wat we weten, kan je bij iedereen op een andere manier het gedrag beïnvloeden. Allemaal gericht op het zo snel mogelijk vinden van die baan.” Krijn heeft er zin in; wij ook.

23 Mar, 2017

Nieuwe Jobport-collega Krijn Nagtzaam

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.