Jobport in podcast

20 Jun, 2024

Onze collega Ton Koole geeft zijn altijd interessante mening in de 2e spoor coach podcast van Eliane van Beukering. Over of je als spoor 2 coach wel afhankelijk bent van het arbeidsdeskundig rapport, hoe je met tools een FML of IZP vertaalt naar werk en of de de arbeidsdeskundige niet eerder in het proces hoort zodat het herstelproces versneld kan worden. Ook met goede tips zoals ‘vermeld het in je rapportage als je voor je spoor 2 onderbouwing contact hebt opgenomen met de arbeidsdeskundige’ en nog meer. Kortom, een half uur van je tijd waard.

.

20 Jun, 2024

Jobport in podcast

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.