Functie Analyse nu ook met IZP

13 Mar, 2024

Functie Analyse is flink verbeterd. Je kan de tool nu ook invullen op basis van een inzetbaarheidsprofiel (IZP). Daarnaast hebben we gewerkt aan de functieomschrijvingen. 

Met Functie Analyse krijg je snel een goed beeld van welke functies een kandidaat kan uitvoeren op taakniveau. Vanaf nu kan je in de tool niet alleen kiezen voor invullen op basis van de FML, maar ook van de IZP. Een flinke verrijking van de tool. Daarna kan je voor je kandidaat de belastbaarheid matchen met beroepen. Wil je weten hoe Functie Analyse ook alweer werkt? Lees dan ons help artikel over de tool.

Omschrijvingen uitgebreider

Naast de IZP toevoeging hebben we ook hard gewerkt aan de omschrijvingen. Deze zijn nu overzichtelijker en uitgebreid. Zo zie je bijvoorbeeld snel welk opleidingsniveau nodig is, wat de kernbelasting is per functie en wat je verantwoordelijkheden zijn als je dit beroep gaat uitoefenen. Naast een omschrijving staat er bij elke functie nu de volgende informatie over een beroep:

  • De verantwoordelijkheden van de functie.
  • De vaardigheden en competenties.
  • De vereiste diploma’s en kwalificaties.
  • De werkomgeving.
  • De werkuren.
  • De kenmerkende belastbaarheid.

13 Mar, 2024

Functie Analyse nu ook met IZP

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.