Jobport is nog makkelijker en overzichtelijker

30 Jan, 2023

Jobport is vernieuwd! Het resultaat? Meer overzicht, uitgebreidere informatie en betere zoek- en filtermogelijkheden. Jij kan je kandidaat hierdoor beter begeleiden, je kandidaat kan op zijn of haar beurt nog beter geschikte vacatures en werkgevers vinden. In deze blog een paar highlights.

Sneakpreview van de nieuwe Vacature verkenner. Bekijk meer highlights

Wie Jobport gebruikt, weet wat er mogelijk is. Van eventuele testen inzetten tot je kandidaat beroepen laten verkennen en van vacatures voorstellen en werkgevers verkennen tot de activiteiten van je kandidaat inzien. Het blijft allemaal, maar het wordt nog makkelijker om ermee te werken. Met name de Vacature- en Werkgever verkenner en de Vacature activiteiten van de kandidaat zijn sterk verbeterd. In alle verkenners staat alles op 1 pagina. Zoekbalk, zoekresultaten en informatie: ze staan allemaal bij elkaar. En navigeren naar opgeslagen vacatures en opgeslagen zoekopdrachten kan met 1 klik.

Meer info zien van je kandidaat

Ook de Vacature activiteiten zijn verbeterd. Je kan als coach nog meer info inzien wat begeleiding stukken makkelijker maakt. Zo kan je bijvoorbeeld alle opgeslagen vacatures van je kandidaat bekijken, heb je direct inzage in opgeslagen zoekopdrachten en kan je de volledige geschiedenis van de sollicitatieactiviteiten van je kandidaat inzien. Ook heb je inzicht in alle vacatures waar een kandidaat op dat moment mee bezig is.

Vacature verkenner: alles op 1 scherm

In de Vacature verkenner staat ook alles op 1 scherm. Je kandidaat kan dagelijks in een overzichtelijke verkenner de nieuwste passende vacatures vinden en alle sollicitatieactiviteiten bijhouden. Nieuw is dat we meer arbeidsmarktinformatie in Jobport hebben verwerkt. Denk aan werk- en denkniveau, salarisindicatie en doorlooptijd.

Arbeidsmarktinformatie

Ook bij de Werkgever verkenner is het een en ander verbeterd. Deze is voortaan gebaseerd op arbeidsmarktinformatie en houdt rekening met de zoekopdracht en filters die jij of je kandidaat hebben ingesteld. Ook nieuw is een informatiekaart over de werkgever. Alles is bovendien realtime. Pas je filters aan, dan wordt je zoekopdracht meteen aangepast dus. Dat geldt ook voor de andere verkenners.

"Wij zijn super trots op al deze verbeteringen en vernieuwingen en hopen dat kandidaten hiermee nog beter hun weg op de arbeidsmarkt vinden."

Tolja van de Bilt
Tolja van de Bilt

Chief visionary officer, Jobport

Bekijk meer highlights

Meer weten?
Via onderstaande infosheets kun je een kijkje nemen!

Vacature verkenner - Preview bekijken

Werkgever verkenner - Preview bekijken

Vacature activiteiten - Preview bekijken

Infosheets voor kandidaten

Ook voor kandidaten zijn er infosheets voor een eerste blik. Verwijs je kandidaten naar de Help-knop in Jobport of bekijk ze hier.

30 Jan, 2023

Jobport is nog makkelijker en overzichtelijker

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.