Nieuw: korte leerzame video’s

14 Jul, 2020

Jobport heeft samen met Noloc en SkillsTown essentials gemaakt over loopbaanonderwerpen. Dit zijn korte leerzame video’s. In ongeveer 2 minuten leert je cliënt de noodzakelijke punten van bijvoorbeeld je rechten en plichten bij re-integreren, hoe je je onderscheidend vermogen bepaalt en hoe je erachter komt of je de juiste skills hebt voor een baan. Ideaal om naar te verwijzen tijdens je coaching.

Je cliënt kan ze bekijken met een Jobport abonnement via Toolbox in het menu. In de Toolbox moet je bovenaan rechts op ‘Tips’ klikken. Daar vind je naast ons eigen aanbod ook andere nuttige video’s over loopbaanonderwerpen die we zorgvuldig voor je geselecteerd hebben. Ze zijn ingedeeld op categorie zodat het makkelijk zoekt.

De video’s van Jobport, Noloc en SkillsTown:

Naam video Categorie in Toolbox-Tips
Voorbereiden sollicitatiegesprek Solliciteren-sollicitatiegesprek
Tips van recruiters Solliciteren-sollicitatiegesprek
De juiste skills voor een baan Oriënteren
Werk en stress Overig
Re-integratie Re-integratie
Omgaan met faalangst Overig
Assessments Overig
Een nieuwe baan Aan het werk
Leren van solliciteren Solliciteren-sollicitatiegesprek
Je onderscheidend vermogen Overig

In de loop van 2020 volgen nog enkele essentials van Jobport, Noloc en SkillsTown. 

14 Jul, 2020

Nieuw: korte leerzame video’s

Geschreven door Jill Hendrikx

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.