Nu: match van profiel naar beroep

8 Nov, 2019

Wie op Jobport zijn profiel invult, kan ons systeem ook meteen laten zoeken naar een geschikt beroep, en zelfs naar vacatures. 

Jobport heeft een handige extra functie toegevoegd voor jou en je kandidaat. Vanuit een ingevuld profiel kan je nu matchen naar een passend beroep. Hoe beter het profiel is ingevuld, hoe beter de match. Een volgende stap is ook niet ver weg: je kan ook meteen zoeken op vacatures.

Waar vind je de functie?

De functie zit in het kandidaten dossier. Hier klik je op ‘Zoek op beroepen op basis van het profiel van je kandidaat’. De filters in de beroepen verkenner worden dan automatisch ingevuld. Je kandiaat kan ook zelf de zoekopracht geven via ‘Zoek beroepen op basis van je profiel’. Een uitgebreide handleiding vind je op help.jobport.nl

De functie geeft een kandidaat meteen tastbare informatie en hij of zij kan ook meteen actie ondernemen. Zie ook onze handleiding op help.jobport.nl

8 Nov, 2019

Nu: match van profiel naar beroep

Geschreven door Jill Hendrikx

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.