We zijn verhuisd!

1 Mar, 2017

Vanaf 1 maart 2017 hebben wij een nieuw adres. Met inmiddels 12 medewerkers zijn we uit ons oude kantoor gegroeid en gingen we op zoek naar meer ruimte in een inspirerende werkomgeving. Die hebben we gevonden bij BounceSpace in Eindhoven. Tijd om je een update te geven.

Over BounceSpace
In BounceSpace werken verschillende bedrijven die allemaal een focus hebben op social en/of technology. Een perfecte match met Jobport. Het is gevestigd in het voormalige World Trade Centre van Eindhoven op Bogert 1. Ideaal gelegen, dichtbij het centraal station.

Kennis uitbreiding
Naast de nieuwe werkplek, hebben we ook 3 nieuwe collega’s die ons team komen versterken: Peter Kruyen (Assistent Professor in Public Administration, Radboud Universiteit Nijmegen), Krijn Nagtzaam (Docent Academy for Engineering & ICT bij Avans Hogeschool Breda) en Piotr Wódz (Developer). En, voormalig developer Jeroen Rombouts is ook weer terug op het vertrouwde nest. Welkom terug!

Kortom genoeg mankracht voor leuke innovatieve projecten, met als doel jouw werk als loopbaanprofessional elke dag een stukje leuker én makkelijker te maken. Binnenkort vertellen we je uitgebreid wat Peter en Krijn voor Jobport gaan betekenen. Houd ons in de gaten.

Kom je binnenkort langs? Ons nieuwe adres is: Bogert 1, 5612 LX Eindhoven.

1 Mar, 2017

We zijn verhuisd!

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.