WerkSaam Westfriesland en Jobport werken samen! Ons gezamenlijke doel: zo veel mogelijk (liefst alle) Westfriese mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen. Via de software van Jobport kunnen zij hun loopbaan en de arbeidsmarkt verkennen. Grotendeels via zelfservice, zodat voor coaches meer tijd overblijft voor extra aandacht. 

Jobport is ontzettend blij met deze samenwerking. Ook onze strategisch partner PinkRoccade draagt een belangrijke steen bij. Zij zijn bezig met een goede integratie van de software. Iets waar zij heel veel expertise in hebben. 

De gemeenten die Jobport gaan inzetten om hun burgers te koppelen aan passend werk zijn: gemeente Drechterland, gemeente Enkhuizen, gemeente Hoorn, gemeente Koggenland, gemeente Medemblik, gemeente Opmeer en gemeente Stede Broec.