Jobport geschikte beroepen database volgens overheid

16 Apr, 2021

De overheid heeft door SEO economisch onderzoek laten uitzoeken of Nederland goede beroepen databases heeft. Het antwoord: Ja!

Er zijn er 2, die van Jobport en die van LDC. De positieve punten aan onze database en app zijn de koppeling aan vacatures en het rekening houden met interesses, competenties en belastbaarheid. Dit is te lezen in het rapport ‘Verkenning algemene beroependatabase voor experimenten re-integratie tweede spoor’

De overheid heeft het bestaan van beroepen databases door SEO laten uitzoeken om te weten of het zinvol is zelf een database te ontwikkelen. Met zo’n database wil de overheid de succeskans van re-integratie 2de spoor vergroten. SEO concludeert dat niet hoeft omdat er al geschikte databases en apps zijn.

Ben je als professional betrokken bij de uitvoering van 2e spoor trajecten en wil je meer weten over de mogelijkheden van onze database, neem dan gerust contact met ons op.

16 Apr, 2021

Jobport geschikte beroepen database volgens overheid

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.