Notities en documenten toevoegen aan je kandidaat

1 Apr, 2021

Je kunt nu als coach in Jobport documenten en notities opslaan in het dossier van je kandidaat. Alleen jij en je collega’s kunnen die zien.

Alle informatie over je kandidaat bij elkaar hebben, is overzichtelijk, handig en werkt effectiever. Daarom heeft Jobport een nieuwe functie toegevoegd. Vanaf nu kan je documenten toevoegen in het dossier van je kandidaat. Ook kan je er notities bij doen. Zo heb je alles bij elkaar. Je kandidaat kan de documenten en notities uiteraard niet zien. 

Hoe werkt het?

Toevoegen gaat heel eenvoudig. In het kandidaten-overzicht klik je op de naam van je kandidaat. Als je naar beneden scrolt, zie je een kopje ‘Documenten’. Als je op de drie puntjes rechtsboven klikt, kun je een document toevoegen. Op help.jobport.nl heb ik uitgebreider uitgelegd hoe het precies werkt. Lees dat gerust door.

Notities toevoegen

Wil je een notitie toevoegen bij een kandidaat? Bijvoorbeeld dat er een interessante training of essential is voor hem of haar? Of dat je nog iets moet bespreken? Ook dat kan vanaf nu. Notities zijn privé en dus alleen zichtbaar voor jezelf. Notities voeg je toe via het opmerking-icoon in je kandidaten overzicht. Dat is het icoon dat je hieronder ziet.

Als je een notitie toevoegt in het dossier van je kandidaat ziet dat er zo uit. Je hebt voldoende ruimte om e.a. toe te voegen:

De volledige handleiding vind je op help.jobport.nl.

1 Apr, 2021

Notities en documenten toevoegen aan je kandidaat

Geschreven door Jill Hendrikx

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.