De regering pleit voor een digitale overheid en heeft het over digitale transformatie. Maar hoe zit het eigenlijk met die digitale overheid voor het domein Werk & Inkomen? Hoe werken de e-loketten, kunnen burgers alles online vinden en regelen, en vooral: hoe moet dit in elkaar zitten om het succesvol te laten zijn? Jobport schreef eind vorig jaar onder andere hier een artikel over dat werd uitgegeven door het tijdschrift Sociaal Bestek. Omdat dit tijdschrift online in een – overigens schitterend – nieuw jasje is gestoken, staat het stuk in nieuwe, frisse opmaak op de website van Sociaal Bestek. Nieuwsgierig wat onze collega’s Tolja van de Bilt en Esther de Putter hierover hebben geschreven? Klik dan vooral op de link. Veel leesplezier!

https://sociaalbestek.nl/artikel/digitalisering-in-het-domein-werk-inkomen/