Ton Koole nieuwe sales manager Jobport

1 Jun, 2016

Jobport heeft een nieuwe collega: Ton Koole. Sinds 1 juni richt Ton Koole zich op sales. Ook wordt Ton de nieuwe Managing Partner van Jobsearchers, een nieuwe dienst van Jobport. Ton was tot 31 mei commercieel directeur van Bark Consult.

Ton is al jaren actief in de loopbaanwereld. Met Bark Consult hielp hij werkgevers en werknemers met verschillende arbeidsmarktvraagstukken. Daar scoorde hij als regionale jobhunter hoog op plaatsingen. Zijn nieuwe functie als Managing Partner van Jobsearchers is dan ook een logische stap. Op dit moment wordt samen met oprichters Tolja en Gyuri van de Bilt gewerkt aan de exacte invulling van de nieuwe dienstverlening. Naar verwachting gaat Jobsearchers voor de zomer van start.

Over Jobsearchers

Jobsearchers gaat loopbaanprofessionals ontzorgen op het vlak van jobhunting zodat zij zich meer kunnen focussen op coaching. Binnenkort vind je meer informatie op www.jobsearchers.nl.

Over Jobport

Jobport is een onafhankelijke vacature zoekmachine die alle vacatures in Nederland vindt, ontdubbelt en structureert. De vacature zoekmachine wordt al jaren met succes professioneel gebruikt door loopbaanprofessionals, outplacement-, re-integratiebureaus en hun cliënten.

1 Jun, 2016

Ton Koole nieuwe sales manager Jobport

Geschreven door Esther de Putter

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.