Werken bij Jobport

Support medewerker

Wij zoeken een enthousiaste Support medewerker die onderdeel wil uitmaken van ons bevlogen team.

Elke dag werken bij Jobport zo'n 25 gepassioneerde mensen aan onze missie: passend werk voor iedereen. De klanten die jij gaat helpen, zijn professionals bij re-integratiebedrijven, gemeenten en mobiliteitscentra van werkgevers. Gevestigd in hartje Eindhoven ondersteunen wij, via de professionals, duizenden mensen per jaar bij hun loopbaanvragen. Help jij mee?

Wat ga je doen? Als Support medewerker geef je customer- sales- en marketingsupport. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt ze bij het gebruik van de Jobport applicatie en geeft ondersteuning aan de verschillende Jobport-teams.

Jouw taken:

Customer support werkzaamheden, zoals vragen van klanten beantwoorden via mail en chat. Als dat nodig is, stem je je antwoorden af met collega’s.

Daarnaast verricht je back-office werkzaamheden voor je Sales-collega’s. Denk aan afspraken plannen en offertes en contracten opstellen.

Je plant en coördineert diverse marketingactiviteiten en assisteert bij de uitvoering ervan.

Je helpt bij de implementatie. Hiervoor richt je klantomgevingen in en plan je trainingen.

Daarnaast onderhoud je de ondersteunende materialen voor trainingen en help je mee met het testen van nieuwe functies in onze software.

Jouw eigenschappen:

Mbo of hbo werk- en denkniveau.

Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Je krijgt energie van (online) klantcontact en bent nauwkeurig.

Je hebt affiniteit met internet applicaties en wil je hier graag in verdiepen.

Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

Heb je een paar jaar ervaring? Dan is dat mooi meegenomen. Maar ook starters zijn van harte welkom om te reageren.

Je bent een echte aanpakker.

Als Customer Support medewerker krijg je:

Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Een passend salaris dat is afgestemd op jouw kennis en ervaring.

25 vakantiedagen en 5 extra energiedagen, op basis van een fulltime werkweek.

Gezellige collega’s.

Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Een pensioenbijdrage vanuit de werkgever.

Veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief.

Heb je interesse?

Solliciteer nu en word lid van ons dynamische team bij Jobport!
Stuur je CV naar krijn@jobport.nl, daarna volgt een uitnodiging tot het maken van een persoonlijkheidsvragenlijst. Nadat je deze hebt ingevuld nemen we contact met je op over het vervolg.

Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet prijs gesteld.

Met wie?

Het team met wie we dagelijks hard werken.

Tolja van de Bilt

Chief growth officer

Tolja ademt en droomt over arbeidsbemiddeling. Zonder moeite komt hij wekelijks met de beste nieuwe ideeën. Deze heeft hij opgedaan ‘in the field’ en deelt hij graag met zijn collega’s.

Gyuri van de Bilt

Chief innovation officer

Gyuri is het technische brein van Jobport. Als een kritische meester zet hij de sprankelende ideeën van zijn jongere broer om in software en betrouwbare producten. Door zijn natuurlijke rust heeft hij bovendien een zen-effect op alle collega's.

Krijn Nagtzaam

Chief executive officer

Krijn kan als geen ander zijn collega's bij Jobport in hun kracht zetten. Hij is de verbinder en coach van ons team. Daarnaast heeft Krijn met zijn ver boven gemiddelde interesse in mensen de gave om alles positief te bekijken.

Ton Koole

Directeur Verzuim & Re-integratie

Ton heeft als loopbaanadviseur, ervaringsdeskundige en wet- en domeingoeroe diepe kennis van de loopbaan- en re-integratie-wereld. Die bagage neemt hij mee naar ieder gesprek. Zijn insteek: hoe kan ik via Jobport en met mijn kennis klanten het beste helpen?

Jeremy van den Berg

Business Development Manager Sociaal Domein

Jeremy wilde ooit sportleraar worden maar rolde door een blessure het Sociaal Domein in. Gelukkig, want met zijn ervaring, kennis en enthousiasme is hij onmisbaar voor (de digitalisering van) dit domein. Jeremy sport overigens nog steeds graag, mocht je het willen weten.

Ronald Donkers

Chief business development

Detachering, Outplacement, HR Consulting, Verzuim, Re-integratie Spoor 2: het staat allemaal op Ronalds cv. Bij Jobport krijgen eigenrisicodragers al zijn aandacht. Deze van huis uit elektro-technicus weet daarnaast stiekem veel over muziek en wielrennen.

Irma Vonk

Projectleider Systeemvernieuwing Werk en Inkomen

Irma verzorgt de implementatie van Jobport bij Amsterdam. Met haar ruime ervaring bij gemeenten en neus voor avontuur kan ze dat als geen ander. Ook vakanties en vrije tijd pakt Irma graag avontuurlijk aan.

Alfred Wagenaar

Productowner

Alfred is onze mastermind. Er zijn vrijwel geen vragen waarop hij geen antwoord heeft. Alfred analyseert en maakt onze processen vakkundig. Door zijn grondige kennis van arbeids- en organisatiepsychologie heeft hij ook nog eens oog voor de mens.

Jill Hendrikx

Customer success manager

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.

Berit Wassenaar

Customer succes manager

Berit is verantwoordelijk voor onze klanttevredenheid en het klantcontact. Eigenlijk is ze natuurkundige maar omdat ze graag met mensen werkt, nam ze een zijspoor. Berit is regelmatig op een boulder rots te vinden. Ook voor lange bergwandelingen draait ze haar hand niet om.

Esther de Putter

Content specialist

Esther is de communicatie spil van Jobport. Achter alles wat geschreven en gecommuniceerd wordt, zit een idee: open en vooral heel duidelijk zijn. Zij zit hier als een waakhond bovenop.

Pommelien Goes

Office manager

Pommelien zorgt ervoor dat o.a. de administratie en leuke personele zaken op rolletjes verlopen bij Jobport. Daarnaast beantwoordt ze alle vragen van klanten en geeft ze, als dat nodig is, dankzij haar voelsprieten de juiste vraag en info door aan de juiste persoon.

Tijn Schuurmans

Lead developer

Tijn bewaakt met zijn analytische brein de kwaliteit van de Jobport software. Clean code is zijn missie. Oftewel: weinig regels, veel functionaliteiten. Naast software analyseert Tijn ook tal van andere zaken op en buiten de werkvloer.

Evine Beursken

Software developer

Evine is de teamplayer van de developers. Trouw en toegewijd neemt zij alle projectmatige software klussen op zich. Met haar pro-actieve houding is ze de spreekbuis van het developers team.

Mark Havekes

Software developer

Mark is een man van fundamenten. Hij zorgt ervoor dat de basis van de software staat als een huis. Dat doet hij uiterst zwijgzaam, maar inmiddels zijn we erachter dat Mark erg welbespraakt is als het om humor gaat.

Ruud van Gestel

Privacy officer / software developer

Ruud is multi-inzetbaar en daar maakt Jobport flink gebruik van. Geen privacy-wet is onbekend voor deze van huis uit jurist. Daarnaast kan hij ook nog eens goed developen. Goud waard!

Davy Cardinaal

Software developer

Davy gaat volledig voor mooie, goed geteste code. Ook in grote development-projecten houdt hij zo het hoofd koel. Naast developer is Davy ook darter. En niet zomaar. Zo heeft hij zich o.a. naar een triple kampioenschap gedart in Schotland.

Mathieu Slegten

Software developer

Mathieu is de filosoof van het developersteam. Onze code kan hij oneindig analyseren, becommentariëren en ontwikkelen. Ook voor films en muziek heeft Mathieu een levendige interesse. Mathieu zetelt in Brussel maar reist graag naar Eindhoven.

Manuel van Rijn

Software developer

Manuel is onze rotsvaste backend developer. Door hem loopt de software als ‘op rails’ en wordt het zelfs steeds beter. Naast een jong gezinsleven heeft Manuel ook nog tijd voor zijn piano. Een instrument waarop hij het allerliefst improviseert.

Billy Schonenberg

Front end developer

Billy zorgt ervoor dat onze applicatie naast mooi ook snel en gebruiksvriendelijk is. Buiten werktijden is Billy het liefst beeldschermloos. Hij wroet graag uren in zijn enorme tuin. Daarnaast doorkruist hij met zijn gezin het hele land voor de meest uiteenlopende musea.

Sytze Klijnsma

Software developer

Sytze keerde een aantal jaren geleden terug naar zijn grote liefde developen. Hij maakt liever software, dan dat hij ervoor zorgt dat het gemaakt wordt. Naast lezen en bezig zijn in zijn tuin van 330 m2 doet Sytze in zijn vrije tijd aan Tai Chi.

Sjoerd Andringa

Software developer

Sjoerd is de creatieveling van de developers. Als kind tekende hij urenlang, nu is hij creatief met code. Daarnaast houdt Sjoerd van strategische bordspellen. Als hij niet programmeert of speelt, vind je hem op de mountainbike of bij zijn kinderen.

Paul van der Linden

Functional & UI designer

Paul is de creatieve alleskunner van Jobport. Al onze designs komen uit zijn handen, van logo tot website. Zijn grote doel: gebruiksvriendelijkheid. Wij vinden wat hij maakt vooral ook mooi.