Jobport

Verdiepende training

De verdiepende training is een vervolg op de basistraining van Jobport. Hierin ga je nog dieper in op de stof. Je kan 'm volgen als je de basistraining hebt afgerond.

Jobport

Verdiepende training

De verdiepende training is een vervolg op de basis- training van Jobport. Hierin ga je nog dieper in op de stof. Je kan 'm volgen als je de basistraining hebt afgerond.

Twee keer per jaar geeft Jobport een vervolg op de basistraining. In deze verdiepende training kijk je in subgroepen hoe je Jobport optimaal inzet per traject en ga je nog dieper in op de stof. Tijdens de afsluitende lunch kan je van gedachten wisselen met andere deelnemers. Je kan de verdiepende training volgen na de basistraining. Wil je een training die is toegespitst op je bedrijf? Dat kan. We geven ook trainingen op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Jobport
Verdiepende training

Wat leer je?

Wat de overeenkomsten en verschillen zijn van de belangrijkste doelgroepen en trajecten die je begeleidt.

Benaderd vanuit digitale ondersteuning met Jobport

Wat de overwegingen van collega professionals zijn om digitale ondersteuning in te zetten bij de verschillende trajecten

Hoe je Jobport optimaal inzet vanuit de verschillende soort trajecten en doelgroepen

Wie, wat, waar en wanneer?

Kosten: € 195,- per persoon. Inclusief lunch bij fysieke trainingen.

Datum: onbekend

Waar: onbekend

Liever een incompany training? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ton Koole
Ton Koole

Directeur Verzuim & Re-integratie bij Jobport

Ton heeft als loopbaanadviseur, ervaringsdeskundige en wet- en domeingoeroe diepe kennis van de loopbaan- en re-integratiewereld. Die bagage neemt hij mee naar ieder gesprek. Zijn insteek: hoe kan ik via Jobport en met mijn kennis klanten het beste helpen?

Krijn Nagtzaam
Krijn Nagtzaam

CEO Jobport · Docent IT & Innovatie

Krijn kan als geen ander zijn collega's bij Jobport in hun kracht zetten. Hij is de verbinder en coach van ons team. Daarnaast heeft Krijn met zijn ver boven gemiddelde interesse in mensen de gave om alles positief te bekijken. Krijn is CEO bij Jobport en werkt ook als hbo-docent IT en innovatie.

Inschrijven verdiepende training

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de training. Je kunt meedoen na het volgen van de basistraining.

    Ja, ik ben klant van Jobport    Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de training.

    Door op Verzenden te klikken ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy voorwaarden. We gebruiken je gegevens alleen om je inschrijving te verwerken.

    VRAAG & ANTWOORD

    Vragen? Neem contact met ons op!