Brand Guidelines

Leuk dat je ons logo wilt gebruiken! Om je te helpen om ons logo en merknaam juist te gebruiken, hebben we een paar regels opgesteld. Wil je het logo anders gebruiken dan hieronder omschreven? Neem dan contact op met support@jobport.nl en stuur een voorbeeld mee. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De naam Jobport schrijven

Jobport is een naam en wordt daarom geschreven met een hoofdletter. Andere spelling of andere kapitalisaties zoals JobPort en jobport zijn niet correct. De ‘J’ moet een hoofdletter zijn, en de ‘p’ altijd een kleine letter. Maak in een lopende tekst geen gebruik van het logo. Schrijf gewoonweg de naam ‘Jobport’. Verder wordt er geen gebruik gemaakt van trademark ™ of copyright © symbolen.

Het Jobport logo gebruiken

Het logo bestaat uit een icoon, de blauwe koffer en een woordmerk er naast.

Het woordmerk (logo) mag niet zonder icoon gebruikt worden

Het icoon mag alleen los gebruikt worden als het geplaatst wordt bij of naast een verwijzende tekst met uitleg over Jobport

Heb je een witte achtergrond? Dan plaats je ons logo in kleur

Heb je een gekleurde achtergrond? Dan plaats je een van onze monochrome logo’s. Je kunt kiezen tussen de witte- en zwarte variant

Het Jobport logo downloaden

Het Jobport logo (en icon) is beschikbaar voor download in verschillende formaten. Online kun je het beste gebruik maken van de .png versies. Wil je drukwerk maken, gebruik dan .svg. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Download hier dan het logo.

Logo

Logo (.png) in full color, monochrome (zwart, wit, blauw).

Verschillende formaten: DOWNLOADEN

Logo (.svg) in full color, monochrome (zwart, wit, blauw).

Vector bestanden: DOWNLOADEN

Icon

Icon (.png) in full color, monochrome (zwart, wit, blauw).

Verschillende formaten: DOWNLOADEN

Icon (.svg) in full color, monochrome (zwart, wit, blauw).

Vector bestanden: DOWNLOADEN