HalloWerk

is het online matchingsplatform van de gemeenten Rotterdam en Den Haag, onder andere gemaakt door Jobport. Hier kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar echt vinden. Via direct online contact en  met een persoonlijke touch. Meer weten? Maak gerust een afspraak met ons.

HalloWerk

is het online platform van de gemeenten Rotterdam en Den Haag, waar werkgevers en werkzoekenden elkaar echt kunnen vinden. Direct online contact, met een persoonlijke touch.

wat is HalloWerk?

HalloWerk is het matchingsplatform van de gemeenten Rotterdam en Den Haag. Jobport heeft voor HalloWerk de software gemaakt op vlak van werkgeversdienstverlening. Op het platform kunnen werkzoekenden en werkgevers direct met elkaar in contact komen, eventueel met steun van de gemeenten. 

Werkgevers en accountmanagers krijgen in één keer een overzicht van alle werkzoekenden in hun arbeidsmarktregio’s, inclusief hun interesses en vaardigheden . Hierdoor kunnen ze snel en makkelijk werkzoekenden matchen met hun vacatures. Wil je precies weten wat we doen voor gemeenten?

Bekijk hier de film van de officiële lancering

voor werkgevers

Door HalloWerk hebben werkgevers snel een kwalitatief inzicht in het aanbod van werkzoekenden in de regio. Wie zijn ze, wat kunnen ze en wat willen ze? Je ziet het allemaal in 1 keer. Iets wat de kans op een duurzame match enorm vergroot.

Een match gevonden? Dan kan je direct contact opnemen. Bekijk de video hiernaast om meer te weten.

let's chat

waar kunnen we je mee helpen?

Stuur ons een bericht! De beste manier om ons te bereiken. Op werkdagen heb je vaak dezelfde dag nog antwoord.


    Wij zijn digitale vernieuwers

    Met slimme oplossingen voor professionals in de HR, verzuim, re-integratie, onderwijs en sociaal domein.