‘Van persoonsprofiel
naar zoekprofiel

Meld je nu aan voor de nieuwe Treasure Hunt training met FunctieLab en leer via learning by doing om vanuit een persoonsprofiel een zoekprofiel te maken met FunctieLab.

‘Van persoonsprofiel naar zoekprofiel

Meld je nu aan voor de nieuwe Treasure Hunt training met FunctieLab en leer via learning by doing om vanuit een persoonsprofiel een zoekprofiel te maken met FunctieLab.

Treasure Hunt training FunctieLab

Interactieve training van Jobport

Jobport geeft een bijzondere Treasure Hunt training. Je leert hier via learning by doing om vanuit een persoonsprofiel een zoekprofiel te maken via FunctieLab. Je krijgt verschillende cases voorgelegd en gaat zelf aan de slag met FunctieLab.

Je krijgt daarbij alle hulp van arbeidsbemiddeling deskundige Ton Koole (Jobport) en arbeidsdeskundige Stephan de Groot / Jan Hulleman (Elabo). Ze nemen je tijdens de training mee in de Werkwijzer van het UWV. Na deze training kan je het zoekprofiel toepassen met een arbeidsdeskundige onderbouwing. Tijdens de training kun je uiteraard direct vragen aan ons stellen.

De training is zo opgezet dat hij geschikt is voor coaches met verschillende niveaus en aantal jaren ervaring. Wil jij een goed zoekprofiel kunnen opbouwen met de FML? Of wil jij graag meer leren van Jobport en FunctieLab? Geef aan dat je geïnteresseerd bent via het formulier.

De training kost voor klanten 349 euro. Ben je geen Jobport klant? Doe mee aan de training, krijg 1 maand gratis Jobport en 1 credit voor FunctieLab voor 399 euro. 


  Datum en locatie nader te bepalen


  LoopbaanprofessionalArbeidsdeskundigeAnders...


  Ja, ik ben klant van Jobport  Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de training. Bij onvoldoende animo gaat de training helaas niet door. De training wordt dan verzet of geannuleerd.

  Door op Verzenden te klikken ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy voorwaarden.

  vragen? Neem contact met ons op!

  Jobport BV

  Contact opnemen via e-mail

  Tel: 088 - 1440 100
  Ma. t/m Vr. 09:00u – 17:00u

  digitale innovatie in HR, verzuim &
  re-integratie en sociaal domein

  Dankzij onze slimme coaching & matching software