Training

All in one rapportage

Jobport heeft een All in one rapportage ontwikkeld voor spoor 2. Hierin staan alle verplichte onderdelen van een traject. De volgende training over hoe je dit rapport goed en efficiënt gebruikt is op donderdag 30 maart 2023.

Training

All in one rapportage

Jobport heeft een All in one rapportage ontwikkeld voor spoor 2. Hierin staan alle verplichte onderdelen van een traject. De eerstvolgende training over hoe je dit rapport goed gebruikt is op donderdag 30 maart 2023.

Om het UWV te laten zien dat je een adequaat spoor 2 hebt gevolgd, is het o.a. belangrijk dat je goed vastlegt welke acties je onderneemt en de zoekprofielen onderbouwt. Omdat op 11 procent van de spoor 2 rapportages toch een sanctie volgt (cijfers 2015-2017) heeft Jobport een All in one rapportage ontwikkeld. Hierin staan alle verplichte onderdelen van een spoor 2 rapportage bij elkaar. Hiervoor hebben we o.a. gekeken naar welke sancties de afgelopen jaren zijn opgelegd en naar de Werkwijzer. Gebruik je dit rapport goed, dan kan je sancties voorkomen. Verder bespaart de All in one rapportage je een hoop tijd. Bij de training krijg je de All in one rapportage. Je kan die dan toepassen als hulpmiddel voor jouw trajecten.

Training
All in one rapportage

Wat leer je?

Hoe je in de All in one rapportage van Jobport goed vastlegt en onderbouwt wat je doet tijdens een spoor 2 traject

Hoe je in je rapportage aantoont dat je traject bestaat uit een logische reeks van opeenvolgende, flankerende activiteiten

Hoe je met rapportage van Jobport binnen 2 uur een goed spoor 2 rapport maakt

Hoe werkgever en werknemer in de rapportage zien welke voortgang is geboekt en wat er nog moet gebeuren in het traject

Wie wat waar wanneer?

Kosten: € 195,- per persoon, inclusief lunch

Waar: Appelcafé Gruun in Ommeren

Wanneer: Donderdag 30 maart 2023, 10.00 tot 15.00 uur

Maximaal 18 deelnemers

Inschrijven kan t/m 14 maart

Schrijf je meer dan 3 personen per bedrijf in? Neem contact met ons op. We geven je dan een training op maat.

Ton Koole
Ton Koole

Directeur Verzuim & Re-integratie bij Jobport

Ton heeft als loopbaanadviseur, ervaringsdeskundige en wet- en domeingoeroe diepe kennis van de loopbaan- en re-integratiewereld. Die bagage neemt hij mee naar ieder gesprek. Zijn insteek: hoe kan ik via Jobport en met mijn kennis klanten het beste helpen?

Krijn Nagtzaam
Krijn Nagtzaam

CEO Jobport · Docent IT & Innovatie

Krijn kan als geen ander zijn collega's bij Jobport in hun kracht zetten. Hij is de verbinder en coach van ons team. Daarnaast heeft Krijn met zijn ver boven gemiddelde interesse in mensen de gave om alles positief te bekijken. Krijn is CEO bij Jobport en werkt ook als hbo-docent IT en innovatie.

Inschrijven Training
All in one rapportage

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de training. Je kunt meedoen na het volgen van de basistraining. De training gaat alleen door bij voldoende animo.

  Informatie deelnemer  Ben je klant van Jobport?

  Ja, ik ben klant van JobportNee, geen klant van Jobport

  Bedrijfsnaam

  Graag ontvangen we nog je bedrijfsnaam zodat we weten waar de factuur naartoe mag.

  Factuuradres

  Ben je geen klant van Jobport? Dan ontvangen we graag nog je factuuradres en het mailadres waar de factuur naartoe mag.  Kosteloos annuleren kan tot 14 dagen voor de training.

  Door op Verzenden te klikken ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacy voorwaarden. We gebruiken je gegevens alleen om je inschrijving te verwerken.

  VRAAG & ANTWOORD

  Vragen? Neem contact met ons op!