Onze partners

Rapasso is een bekende oplossing in de loopbaanwereld. In het pakket werk je samen met je cliënt aan een online dossier. Je volgt cliënten, beschikt over managementinformatie en het helpt je om belangrijke taken op het juiste moment uit te voeren. Vanuit Rapasso hebben begeleiders en cliënten direct toegang tot Jobport. Hierdoor heb je met 1x inloggen al je begeleidingstools binnen handbereik. Gebruik je Rapasso al en wil je ook een gratis koppeling naar Jobport? Neem dan contact met ons op.

Textkernel levert ons vacaturedata. Zij zorgen ervoor dat Jobport dagelijks voorzien wordt van duizenden nieuwe vacatures. Stuk voor stuk ontdubbeld en gestructureerd. Zo kunnen onze Jobport gebruikers makkelijk zoeken naar vacatures. Al deze vacaturedata wordt opgeslagen waardoor we ook zicht hebben op ‘oude’ vacatures. Zo krijg je per bedrijf inzicht in wat voor vacatures daar regelmatig voorkomen. Handig voor acquisitie!

Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. In Jobport maken we hiermee de automatische match op vacatures. Zo zie je welke scholing je kunt volgen om in aanmerking te komen voor een bepaalde functie. Klik door op scholing om je te oriënteren. Je wordt dan doorgestuurd naar de site van Springest. Daar vind en vergelijk je opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Springest heeft de meeste gebruikerservaringen van cursisten (meer dan 50.000) en de makkelijkste zoek- en filtermogelijkheden voor een heel divers aanbod. Zo vind je altijd groeimogelijkheden die bij jouw leerstijl, wensen en budget passen.

Jobsearchers is onze strategische samenwerkingspartner voor online jobhunting. Via onze vacature zoekmachine werken de professionele online jobhunters om jouw cliënt de juiste begeleiding te bieden bij het vinden van een baan.

Intelligence Group is een onderzoeksbureau dat al meer dan 12 jaar informatie verzamelt over arbeidsmarkt(communicatie), doelgroepkennis en recruitment. Samen met de Intelligence Group hebben we onze kennis gebundeld in de e-learning: Zo vind je een baan! Deze kan jij als coach direct vanuit Jobport aanbieden aan je cliënt. Het leert je cliënt alle ins en outs over de arbeidsmarkt en solliciteren. Ideaal voor als je je cliënt een vliegende start op de arbeidsmarkt wilt geven!

Uiteraard zijn wij elk jaar te vinden op het Noloc Loopbaancongres. Noloc is de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en zet zich in voor de bevordering van de professionaliteit van de beroepsgroep. Daarnaast maakt Noloc zich sterk voor goede loopbaanontwikkeling van werkenden in Nederland.

Ixly is onze partner als het gaat om wetenschappelijk onderbouwde loopbaantesten. Naast onze eigen testen kan je in Jobport die van Ixly afnemen. Het bedrijf is al jaren gespecialiseerd in software voor de HR-wereld. Dat wil zeggen webportalen en online testen en vragenlijsten voor assessments en loopbaanontwikkeling. Kortom, alles wat een organisatie helpt haar HR-processen beter in te richten. Ixly is verder partner bij een groot aantal bedrijven voor e-assesments en loopbaanportalen en werkt samen met een aantal universiteiten voor projectmatig onderzoek.

Interesse om samen te werken?