NL Leert Door actiepakket

Gratis toegang tot Jobport van 1 augustus tot 31 december 2020 (t.w.v. € 63 per maand)
De arbeidsmarktscan voor ons vaste lage tarief van € 45 (de scan is gevalideerd)

Let op: Subsidieplafond Ontwikkeladvies bereikt. Controleer zelf vooraf of je kandidaat in aanmerking komt voor de subsidie.

Hoe werkt het?

Jij en de kandidaten die je helpt in het kader van het Ontwikkeladvies krijgen toegang tot de Jobport applicatie. Als je de kandidaat uitnodigt voor het Ontwikkeladvies traject (hebben wij voor je klaargezet) dan gaat de rest vanzelf!

Je kandidaat krijgt het volgende:

Digitale intake Ontwikkeladvies

Je kandidaat start direct met de Digitale intake Ontwikkeladvies: aan de hand hiervan wordt een persoonsprofiel gemaakt. Jij en je kandidaat krijgen zo o.a. zicht op zijn of haar drijfveren, competenties en leervermogen. Daarnaast krijgen jullie ook een breed beeld van de interesses en (vak)vaardigheden.

Arbeidsmarktscan

Als je kandidaat de intake heeft afgerond kan hij of zij het persoonsprofiel verder afmaken of direct starten met Arbeidsmarktscan die klaar staat.

Beroepenoriëntatie

Met de uitkomsten van de test en de intake kan de kandidaat (samen met jou) in de beroepenverkenner aan de slag zien om te zien welke beroepen passen bij zijn of haar competenties en drijfveren. Ook kan je kandidaat zien hoe kansrijk deze beroepen zijn. Uiteraard kan je kandidaat beroepen ook verkennen op niveau, vakgebied of interesses.

De intake en de test zijn erg laagdrempelig. In deze video's laten we je dat graag zien.

Arbeidsmarktscan

Met de Arbeidsmarktscan krijgt iedere kandidaat snel en makkelijk inzicht in zijn of haar huidige en toekomstige arbeidsmarktkansen. Hiermee kan hij of zij zichzelf prima voorbereiden op de veranderende wereld. Achter de scan gaan enorme hoeveelheden data over de arbeidsmarkt schuil, gecombineerd met twintig jaar intensief arbeidsmarktonderzoek.

De arbeidsmarktscan van Jobport is vanuit de samenwerking met Intelligence Group al meerdere jaren succesvol in gebruik. De data, algoritmes en berekeningstechnieken zijn onder wetenschappelijk criteria gevalideerd door Anderson MacGyver, de SEOR van de Erasmus Universiteit Rotterdam en door RiskQuest/Probability.

Voorbeeldrapport Arbeidsmarktscan

Bekijk hier een voorbeeldrapport van de Arbeidsmarktscan

Webinar Ben Rogmans (directeur Intelligence Group) en Krijn Nagtzaam (directeur Jobport)

Kijk hier het inhoudelijk webinar over de Arbeidsmarktscan terug

Wat kan je nog meer via Jobport?

Met Jobport kan je naast bovenstaande ook andere (gratis) specifieke loopbaan- en ontwikkelings instrumenten aan je de kandidaat aanbieden. Bijvoorbeeld om zijn of haar interesses of drijfveren nog scherper in beeld te krijgen of om geschikte vacatures en werkgevers te zoeken.

Voorbeeldrapport Interessetest

Bekijk hier het rapport van onze gratis interessetest

Deze test is gebaseerd op de veel gebruikte en internationaal gevalideerde Holland methode. Deze methode maakt een koppeling mogelijk maakt tussen individu en beroep.

Aanvullende vragen

Heb je nog vragen naar aanleiding van ons aanbod, de criteria vanuit het Ministerie SZW of wil je gewoon in de praktijk wilt zien hoe het werkt. Kijk dan naar:

Antwoord op jouw vragen

Lees hieronder de Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of zou je willen starten met Jobport dan staan wij voor je klaar!

NL Leert Door actiepakket aanvragen!

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan nu het Jobport NL Leert Door actiepakket aan.

Gratis Online Wegwijs in Jobport

Wil je een vliegende start? Op verschillende data in augustus verzorgd Jobport om 10:00u online sessies om kennis te maken met Jobport.

jouw vragen beantwoord

Heb je nog onbeantwoorde vragen? Neem contact met ons op.

Hoeveel kandidaten kan ik toevoegen in het gratis basispakket?

Met het NL Leert Door actiepakket heb jij toegang tot de applicatie tegelijk met 5 actieve kandidaten. Deze 5 actieve plekken mogen in de praktijk uiteraard door meerdere kandidaten gebruikt worden. Kortom de plek is overdraagbaar.

Je kunt dus zoveel kandidaten toevoegen als je wilt. Je betaalt niets zolang je minder dan 5 actieve kandidaten hebt. Zie hieronder voor meer info.

Wat kost het als ik meer kandidaten heb en hoe werkt dat?

Wil je meer dan 5 kandidaten tegelijk actief hebben? Dat kan natuurlijk!

Mocht je 6 kandidaten of meer tegelijkertijd actief hebben, dan betaal je €13,00 per kandidaat, per maand. Deze kosten worden achteraf gefactureerd.

Je betaalt alleen voor actieve kandidaten en alleen als je er meer dan 5 actief hebt. Heb je bijvoorbeeld 8 actieve kandidaten, dan betaal je alleen voor 3 kandidaten.

Ga je toch boven de 5 actieve kandidaten, dan wordt dat per dag bekeken. Je betaald dan dus niet meteen 13 euro, maar een klein gedeelte daarvan.

Krijg ik een factuur/betaalbewijs van de arbeidsmarktscan van deelnemer(s) waarvan het Ontwikkeladvies is gedeclareerd?

Je ontvangt maandelijks een verzamelfactuur. Op die factuur staan alle testen. Bij elke test staat de naam van de test of scan, de datum van inzet, de naam van de coach en de naam van de kandidaat.

Dit is samen met je banktransacties het bewijs van betaling.

Is de informatie van de kandidaat veilig bij jullie?

Ja zeker. Als digitale partner zijn we ISO 27001 & 9001 gecertificeerd en hebben we informatiebeveiliging hoog in het vaandel staan. Je data zijn veilig bij ons.

Is de Arbeidsmarktscan wetenschappelijk gevalideerd?

De data, algoritmes en berekeningstechnieken van de scan zijn meerdere malen wetenschappelijk/SEOR gevalideerd zoals in de informatiebrief toegelicht.

Vanuit het SZW is er echter nog geen reactie op wat de ‘wetenschappelijke’ validatiecriteria zijn. Noloc heeft SZW verzocht dit uit de notitie te halen. SZW heeft ook nog geen leveranciers aangewezen die voldoen aan de criteria.

Waarom loopt het aanbod tot 31-12-2020?

Wij verwachten dat de subsidies in de maand november al op zullen zijn. Is dit niet zo of wordt de regeling verlengd, dan komen we uiteraard met een passend aanbod.

Mag ik Jobport ook voor andere trajecten zoals Outplacement gebruiken?

Ja dat mag. We helpen je graag op weg om Jobport daar op de juiste wijze voor te gebruiken. Kom gerust naar een van onze roadshows of neem contact op met ons.

Voldoet de software aan AVG?

Ja. Als je werkt met Jobport ben je volledig AVG-proof. Bovendien zijn we gecertificeerd volgens de internationale standaard voor kwaliteit en informatiebeveiliging: ISO 9001 en 27001.