NL leert door actie

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

NL leert door actie

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

Vanaf 1 december 2020 kunnen 50.000 werknemers en werkzoekenden gebruik maken van gratis ontwikkeladvies bij erkende loopbaanadviseurs. Met Jobport kan jij dit doordacht en efficiënt aanpakken voor je kandidaat. In 3 stappen zet je je kandidaat op het loopbaanpad dat hem of haar op het lijf geschreven is. Bekijk hieronder onze aanbiedeing!

Met het Jobport Ontwikkeladvies Pakket krijg je:

  • Gratis toegang tot Jobport tot 1 juli 2021 (Ter vergelijking: een Startpakket kost €63 per maand)
  • De arbeidsmarktscan voor ons vaste lage tarief van €45 (per stuk)
  • Promotie-tekst voor je website waarmee je kandidaten kunt werven

Tijdens de actieperiode kan jij als professional Jobport gratis gebruiken samen met 5 actieve kandidaten. De plek voor een kandidaat is overdraagbaar. Stopt een kandidaat, dan kan een ander deze plek dus invullen. Zet je de arbeidsmarktscan in, dan betaal je €45 per scan.

Wat als de actieperiode is afgelopen? Ben je tevreden en wil je in juli 2021 doorgaan met Jobport, dan hoef je niets te doen. Je abonnement wordt op 1 juli 2021 automatisch omgezet naar een Startpakket voor een jaar (kosten €63 per maand). Wil je niet doorgaan? Dan kun je tot 1 juni 2021 opzeggen.

Wil je alle details weten? Video's en webinars bekijken? De arbeidsmarktscan zelf proberen en voorbeeldrapporten zien? Vraag dan nu vrijblijvend het Infopakket aan.

De voorwaarden voor het ontwikkeladvies zijn gepubliceerd in de Staatscourant. Jobport heeft ze voor je samengevat. Je vindt de samenvatting onder nieuws. De voorwaarden van het Jobport Ontwikkeladvies Pakket vind je in het Infopakket.

Het loopbaanpad in 5 stappen

Geef je kandidaat een gedegen ontwikkeldvies met de ondersteunende tools van Jobport.

1Digitale intake Ontwikkeladvies

Je kandidaat start direct met de intake. Jij en je kandidaat krijgen zo zicht op zijn of haar drijfveren, competenties, leervermogen en een breed beeld van de interesses en (vak)vaardigheden.

Maak je al gebruik van Jobport? Aan bestaande klanten bieden we gratis het Ontwikkeladvies traject. Stuur ons een email.

2Arbeidsmarktscan

Met de Arbeidsmarktscan krijg je inzicht in de huidige en toekomstige kansen van je kandidaat in zijn of haar regio.

3Aanvullende testen

Verdiep de resultaten uit de scan met extra testen (optioneel) die inzicht geven in de interesses en kwaliteiten van je kandidaat.

4Beroepenoriëntatie

In de Beroepen verkenner kan je kandidaat kijken wat zijn of haar wensberoepen en -vakgebieden precies inhouden. Ook zie je hoe kansrijk deze beroepen zijn en beschik je over uitgebreide arbeidsmarkt informatie.

5Passend loopbaanadvies

Met alle uitkomsten kan je jouw kandidaat voorzien van een passend loopbaanadvies. Eventueel kan je kandidaat zelfs gericht op zoek naar passende vacatures en werkgevers.

Informatiepakket aanvragen

In het infopakket zetten we eerst alles nog op een rij voor je. Daarna kun je direct aan de slag met Jobport.

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

Vraag via onderstaand formulier vrijblijvend het informatiepakket aan.


We gebruiken je gegevens alleen om je aanvraag voor het informatiepakket te verwerken en om je een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Gratis Webinar

Wegwijs in Jobport

Heb je het Jobport Ontwikkeladvies Pakket aangevraagd en wil je een vliegende start? Jobport verzorgt online sessies om kennis te maken met Jobport. Schrijf je in voor een webinar en je krijgt een korte introductie over Jobport van 30 min.