Actie!

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

Actie!

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

Vanaf augustus kan iedereen die werkt of werk zoekt gebruik maken van gratis ontwikkeladvies bij erkende loopbaanadviseurs. Met Jobport kan jij dit doordacht en efficiënt aanpakken voor je kandidaat. In 3 stappen zet je je kandidaat op het loopbaanpad dat hem of haar op het lijf geschreven is. Gebruik je Jobport nog niet, dan hebben we de volgende aanbieding voor je.

Je krijgt:

  • Gratis basispakket Jobport van 1 augustus tot 31 december 2020 (t.w.v. € 63 per maand)
  • De arbeidsmarktscan voor ons vaste lage tarief van € 45 (de scan is gevalideerd en beschikbaar)
  • Een promotie-tekst voor je website waarmee je kandidaten kunt werven

Wil je Jobport in 2021 niet meer gebruiken? Zeg dan uiterlijk 30 november op. Bevalt Jobport en wil je het blijven gebruiken? Dan hoef je niks te doen. Je basispakket wordt automatisch een jaar verlengd.

De 3 stappen

Stap 1
Krijg met de arbeidsmarktscan de huidige en toekomstige kansen van je kandidaat helder op een rij in zijn of haar regio. Plus ga na welke beroepen of vakgebieden nog meer interessant zijn en waar de vacatures zijn.

Stap 2
Verdiep de resultaten uit de scan met extra testen die inzicht geven in de interesses en kwaliteiten van je kandidaat. En check welke beroepen daarbij passen.

Stap 3
Met alle uitkomsten kan je kandidaat via de beroepenverkenner van Jobport kijken wat zijn of haar wensberoepen en -vakgebieden precies inhouden en wat het perspectief is. Ook kan je kandidaat gericht op zoek naar vacatures en werkgevers die bij hem of haar passen.

Meer weten?
De voorwaarden voor het ontwikkeladvies zijn gepubliceerd in de Staatscourant. Jobport heeft ze voor je samengevat. Je vindt de samenvatting onder onze nieuwsitems.

gratis ontwikkeladvies voor iedereen

Vraag het gratis Jobport ontwikkelpakket aan

Vul jouw gegevens in, dan nodigen wij je zo snel mogelijk uit om te beginnen!


Ik ben een kandidaatIk ben een professional


Gratis Online Wegwijs in Jobport!

Heb je het Jobport Ontwikkeladvies Pakket aangevraagd en wil je een vliegende start? Op verschillende data in augustus verzorgd Jobport om 10:00u online sessies om kennis te maken met Jobport. Join us online op Google Meet voor een korte introductie van 30 min!

digitale partner in werk

Loopbaan, Re-integratie & Participatie.