Jobport-testen blijven gratis

1 Sep, 2020

De eigen testen van Jobport blijven gratis voor klanten met een vast abonnement. Je kunt ze onbeperkt inzetten voor je kandidaten.

In de Corona-crisis hebben we alle Jobport eigen-testen tijdelijk gratis gemaakt. Hiermee wilden we loopbaancoaches helpen. De testen zijn digitaal inzetbaar en waren dus een uitstekend middel in de corona-periode. De testen zijn ontzettend vaak ingezet en we krijgen nog steeds enthousiaste reacties. 

Digitale loopbaanbegeleiding stimuleren

Omdat Jobport digitale loopbaanbegeleiding graag stimuleert, hebben we besloten de testen gratis te houden voor klanten met een vast abonnement. We hopen dat zo nog meer coaches kandidaten digitaal naar passend werk kunnen begeleiden. Ben je al klant van Jobport? Je vindt de testen in onze app onder de Toolbox. Selecteer een kandidaat, vink een test aan en klik op bestellen. Hij of zij krijgt nu een test. Ben je nog geen klant, vul het contactformulier in op de website en wij sturen jou meer informatie.

Welke testen zijn het?

Intake naar werk (Jobport): Met deze intake krijg je een helder beeld van het arbeidspotentieel en de wensen en mogelijkheden van je kandidaat. De intake naar werk is met name geschikt als voorbereiding op een persoonlijke intake. Met deze voorbereiding kan je meer de diepte in bij een persoonlijke intake. De intake helpt verder ook om een kandidaat effectief en efficiënt te begeleiden bij het zoeken naar werk.

Screening arbeidsmogelijkheden (Jobport): Via de screening arbeidsmogelijkheden krijg je inzicht in welke beroepen passen bij je kandidaat. Dit op basis van zijn belastbaarheid. Je vult deze test zelf in als coach of casemanager.

Interessetest (Jobport): Deze test geeft een goed beeld van de interesses van je kandidaat en beroepen die daarbij aansluiten. De test is goed bruikbaar bij loopbaanvraagstukken en is gebaseerd op de RIASOC van John Holland.

Persoonlijkheidstest (Jobport): Deze test geeft inzicht in de persoonlijkheid van je kandidaat en is gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstheorie.

Foto vakgebieden test (Jobport): deze test geeft inzicht in de best passende vakgebieden voor je kandidaat op basis van foto keuzes. Je kandidaat krijgt steeds 2 foto’s te zien van een werkomgeving.

Naast bovenstaande testen biedt Jobport ook veel andere testen aan in samenwerking met derden. Informatie en prijzen zijn altijd actueel in app te vinden. Kortom voor iedere loopbaanvraag een antwoord.

Succes met inzetten!

1 Sep, 2020

Jobport-testen blijven gratis

Geschreven door Jill Hendrikx

Jill is het luisterend oor van Jobport. Uit de klantcontacten haalt ze feilloos de vragen en wensen die mensen hebben. Ontbreekt er iets in bijvoorbeeld de informatie? Dan zorgt zij ervoor dat het goed komt.