Alle
Jobport-testen
gratis!

Jobport feliciteert Noloc met haar 30ste verjaardag. Zelf vieren we ook feest. Al meer dan 10 jaar zijn we de digitale partner van Noloc. Om dit te vieren hebben we een speciale actie.

Alle Jobport-testen gratis!

Jobport feliciteert Noloc met haar 30ste verjaardag. Zelf vieren we ook feest. Al meer dan 10 jaar zijn we de digitale partner van Noloc. Om dit te vieren hebben we een speciale actie.

Aanbieding Noloc jubileum 30 jaar

Zet jij regelmatig loopbaantesten in om je kandidaat inzicht te geven in zijn interesses, kwaliteiten en drijfveren? Dan krijg je nu de kans om de eigen testen van Jobport gratis te gebruiken. Van nu zijn alle Jobport-testen blijvend gratis.

Gratis testen

Jobport heeft vijf eigen testen die we gratis aanbieden aan alle Jobport gebruikers

Intake naar werk

Met deze intake krijg je een helder beeld van het arbeidspotentieel en de wensen en mogelijkheden van je kandidaat. De intake naar werk is met name geschikt als voorbereiding op een persoonlijke intake. Met deze voorbereiding kan je meer de diepte in bij een persoonlijke intake. De intake helpt verder ook om een kandidaat effectief en efficiënt te begeleiden bij het zoeken naar werk.

Bekijk het rapport van de Intake naar werk

Screening arbeidsmogelijkheden

Via de screening arbeidsmogelijkheden krijg je inzicht in welke beroepen passen bij je kandidaat. Dit op basis van zijn belastbaarheid. Je vult deze test zelf in als coach.

Bekijk het rapport van de Screening arbeidsmogelijkheden

Interessetest

Geeft antwoord op de vraag wat de interesses van je kandidaat zijn en welke beroepen daarop aansluiten.

Deze test is gebaseerd op de veel gebruikte en internationaal gevalideerde Holland methode (RIASOC van John Holland). Deze methode maakt een koppeling mogelijk tussen individu en beroep.

Bekijk het rapport van de Interessetest

Persoonlijkheidstest

Geeft inzicht in de persoonlijkheid van je kandidaat. Deze test is gebaseerd op de Big Five persoonlijkheidstheorie.

Bekijk het rapport van de Persoonlijkheidstest

Foto vakgebieden test

Deze test geeft inzicht in de best passende vakgebieden voor je kandidaat op basis van foto keuzes. Deze test is vooral geschikt voor kandidaten die moeite hebben met een talige test. Daarnaast is het een eerste zoekrichting voor kandidaten die willen ontdekken welke vakgebieden bij hen passen.

Bekijk het rapport van de Foto vakgebieden test

Hoe werkt het?

Maak je al gebruik van Jobport, dan kun je de gratis Jobport-testen direct inzetten vanuit de Toolbox. Je kunt direct aan de slag!

Maak je nog geen gebruik van Jobport? Bekijk dan direct ons aanbod in het kader van het Ontwikkeladvies. Hiermee krijg je een periode gratis toegang tot Jobport. Doe je mee aan deze actie, dan kun je alle Jobport-testen gratis inzetten. Meer info lees je op onze pagina over het Ontwikkeladvies Pakket.

Wil je met meerdere collega’s toegang tot Jobport? Of heb je tientallen trajecten per jaar? Neem dan contact met ons op. We bespreken dan wat voor jou de beste optie is.

Jobport Ontwikkeladvies Pakket

Ben je enthousiast geworden? Vraag dan nu het informatiepakket aan en ga direct aan de slag!